Over ons

Authentieke service

Wie zijn wij?

Administratie Oost is de interactieve boekhouder die u ontlast van de administratieve kant van het ondernemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent. Wij bieden betrouwbare en professionele administratieve diensten voor ondernemers.

Administratie Oost is opgericht met als doel ondernemers te ondersteunen bij hun administratieve taken. Met ons team van ervaren professionals willen we ondernemers helpen om zich te concentreren op hun passie en groei te realiseren.

Een boekhouder heeft vaak een stoffig imago, met onze vernieuwde werkwijze waarin wij interactief met u meedenken als ondernemer willen wij dit tegengaan. Met een modern systeem en pro actieve dienstverlening ziet u uw boekhouder niet meer eens in het kwartaal, maar wordt Administratie oost uw vraagbaken die altijd te bereiken is.

Onze kernwaarden

Wat wij belangrijk vinden

computer, notebook, coffee-820281.jpg

Betrouwbaarheid

Wij streven ernaar om betrouwbare en nauwkeurige administratieve diensten te leveren, zodat onze klanten op ons kunnen vertrouwen voor hun financiƫle zaken.

Professionaliteit

Ons team boekhouders zorgt voor professionele diensten van hoge kwaliteit, met oog voor detail en expertise in de nieuwste regelgeving.

Klantgerichtheid

Wij vinden het belangrijk om nauw samen te werken met onze klanten, hun behoeften en doelen te begrijpen. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke eisen van elke onderneming.

Blijf groeien met ons

Neem contact met ons op!

Een gratis adviesgesprek? 06 425 491 24

Scroll naar boven